“Macbeth” intepretat pel nostre alumnat

Carlota Romero / Glòria Llàcer / 3 de febrer de 2017

L’1 de febrer els alumnes de IES la Sénia van representar  Macbeth dirigits pel professor Carles Gómez en l’Auditori de Paiporta.

En aquesta tragèdia IMG_2356 el personatge principal, Macbeth, és duc d’Escòcia i quan rep la profecia de tres bruixes consumit per l’ambició i encoratjat per la seua pròpia esposa, Macbeth assassina el rei i ocupa el seu tro.

A pesar de la complexitat de l’obra que narra un episodi de la historia d’Escòcia, la posada en escena, l’atrezzo i  la incorporació d’una ferramenta tecnològica com són els sobretítols facilitaren la comprensió al públic i podem afirmar que el nostre alumnat, a pesar de ser la seua primera experiència com actors i actrius han aconseguit reeixir-se’n notablement.

Alumnat, professorat, pares i mares vam aplaudir la representació a cor que vols com a mostra del reconeixement a un treball i un esforç i en agraïment no sols per apropar-nos una obra clàssica de la literatura universal en llengua original sinó també per fer-nos passar tan bona estona.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 833 - Today Page Visits: 1