L’alumnat de 1r d’ESO de Tecnologia visita la planta de tractament de residus i compostatge

Mònica Camiña / 8 de febrer de 2017 IMG_2415

L’alumnat de 1r d’ESO en una activitat organitzada des de l’assignatura de Tecnologia han visitat les instal·lacions de la planta de tractament i valorització de residus de l’àrea metropolitana de València, “Los Hornillos”,  situada als afores de Quart de Poblet.

Aquesta planta rep les deixalles que generen les cases de 44 municipis del voltant de València i de la mateixa ciutat, amb una capacitat de processament de 400.000 tones a l’any.

Allí ens han explicat el procés de separació dels diferents tipus de residus per al seu reciclatge posterior, així com a valorar l’impacte dels nostres residus en el medi ambient i a fomentar la reducció i recollida selectiva dels mateixos.

La planta també produeix compost a partir de restes de poda i deixalles orgàniques. Ens han obsequiat amb un saquet i unes llavors per tal que els alumnes, en cada classe de primer, les plante, les regue i puguen veure com pot créixer vida a partir de les deixalles.

 

IMG_2414

IMG_2420

IMG_2419

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 928 - Today Page Visits: 2

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer