11 de febrer: dia de la dona i la xiqueta en la ciència

Redacció / 26 de febrer de 2017

En l’actualitat encara que el 55% d’estudiants universitaris són dones, en carreres com les ingenieries o matemàtiques el percentatge actual de joves que opta per aquests estudis és sols del 30%. Com en altres camps tampoc en el terreny tecnològic i científic les dones no arriben a ocupar els llocs de més responsabilitat.

És per això que efemèrides com aquesta pretenen visibilitzar la tasca de les dones en aquest terreny i recordar-nos que encara vivim en una societat marcada per estereotips que orienten les dones cap a altre tipus d’activitats.

La història també en aquest tema s’haurà de reescriure per reivindicar totes aquelles dones que han tingut un paper rellevant en el món científic.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1041 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer