Huit fotografies literàries dels nostres alumnes han estat seleccionades

 Glòria Llàcer / 18 IMG_2394de febrer de 2017

Huit fotografies literàries dels nostres alumnes: Alejandra Gutiérrez (E-14), Laura Ferrando, María Monasterio, Elena Álvarez han estat exposades en La rajoleria des del 13 al 15 de febrer després de concórrer a la convocatòria proposada conjuntament per  la regidoria d’Educació, la de Cultura i la d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat  de l’Ajuntament de Paiporta.

Cal matisar que els concursos en l’àmbit educatiu s’han d’entendre no com una competició sinó com un repte on l’alumnat té l’oportunitat d’interrelacionar els seus coneixements per produir en aquest cas la seua fotografia literària. Amb aquest concurs ens proposen una observació atenta del nostre entorn que ens fixem en els nostres paisatges i que capturem el moment. Després cal establir  un joc de relacions, d’emocions o de records entre la fotografia i l’escriptura per arribar a la fusió de dos arts: la fotografia i la literatura.

Els resultats són dispars, des de la proposta poètica, la narració, l’aforisme… Tots ells  interessants des del punt de vista del foment de l’expressió artística i la creativitat. Aprofitem per felicitar els autors i autores d’aquestes obres seleccionades.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 729 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer