Els nostres documentals es projecten en la sala de cinema de l’IVAM

Glòria Llàcer /22 de febrer de 2017

Dilluns 20 de febrer els grups E-41, E-42 i el grup PMAR acompanyats per les professores Mª Ángeles Ruiz i Glòria Llàcer vam acudir a l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern) per  assistir a les projeccions en pantalla gran dels documentals i curtmetratges  seleccionats per als premis Sambori-MiCe (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) entre els que es trobaven els realitzats pel nostre alumnat i que s’han vist junt a d’altres produïts per professionals de nivell internacional. Cal subratllar que van obtenir un gran èxit del públic que van agrair l’espontaneïtat i sentit de l’humor amb forts aplaudiments.

Ha estat una ocasió per mostrar, veure  i compartir els audiovisuals realitzats pel nostre alumnat en una sala de cinema, poder veure també els curtmetratges realitzats per altres centres i en altres països perquè d’aquesta  mostra s’ha de subratllar el caràcter intercultural i sobretot reivindicatiu  d’una educació que en els segle XXI ha d’integrar la imatge, la comunicació i el so en l’ensenyament com ja ve fent-se en altres països del món.

La ciutat de València serà aquesta setmana capital de l’audiovisual educatiu un marc on es duran a terme diferents activitats: exposicions, tallers, seminaris… Una mostra que aquest any ha rebut el suport institucional de la Conselleria d’Educació, Investigació i Esport, de la Diputació, dels ajuntaments i de la Universitat de València.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 929 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer