8 de març: Dia de la Dona

Redacció / 9 de març de 2017

En commemoració d’aquesta data des de diferents matèries i tutories s’ha treballat amb l’alumnat al llarg de la setmana sobre aquest tema. Per això, en el 1r suro del corredor de la planta baixa, direcció sala professorat, es troben una sèrie de làmines que són referents d’aquest dia: cartells, llibres, pel·lícules, notícies, cites …

La Conselleria d’Educació ens han proposat enguany titulada “Dones admirables” i per aquest motiu trobarem les reflexions d’alguns alumnes als que se’ls ha proposat escriure el nom de la dona que admiren i per què.

Tot com un punt de partida per reflexionar sobre situacions de desigualtat en la nostra societat i es comprometa a treballar per la igualtat de gèneres.

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 894 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer