El alumnes de 1er DAW participen en un Concurs de Programació

Jose Chamorro / 13 de març 2017

 Els equips de l’IES La Sénia quedaren en unes magnífiques 5a i 9a posició, a més a més de les boníssimes 28a, 29a i 35a posicions de la resta dels 5 equips. Estem molt orgullosos dels nostres alumnes pels resultats aconseguits i el treball realitzat.

El passat dimecres, 8 de març, es va celebrar el Concurs Regional de València ProgramaMe 2017. ProgramaMe és un concurs nacional de programació per a alumnes matriculats en Cicles de Formació ProfeSsional.

Els alumnes participen en equips formats per tres estudiants. El IES La Sénia ha participat amb 5 equips formats per 15 alumnes de 1er DAW. Es van presentar al concurs 81 equips de 21 centres diferents.

Els equips de l’IES La Sénia quedaren en unes magnífiques 5a i 9a posició, a més a més de les boníssimes 28a, 29a i 35a posicions de la resta dels 5 equips. Estem molt orgullosos dels nostres alumnes pels resultats aconseguits i el treball realitzat.

El concurs ha suposat per als alumnes un repte i un canvi en la forma d’aprendre programació, la qual cosa ha incrementat la seua motivació. En lloc de veure’s forçats a realitzar exercicis didàctics sense un fi clar, resolen problemes reals i entren en una dinàmica de competició col·laborativa, no només contra equips d’altres centres, sinó contra el mateix jutge automàtic i contra ells mateix.

A més a més, la motivació que suposa participar en ProgramaMe i quedar en un bon lloc fa que tots els equips hagen entrenat molt abans del concurs. La majoria dels problemes de les edicions anteriors de ProgramaMe estan disponibles al jutge en línia «Acepta el reto!», on es poden llegir els enunciats i enviar solucions perquè siguen avaluades per part del jutge.

Ha estat una gran experiència per als alumnes i professors.

Enhorabona a tots els participants per els grans resultats !!!

Més informació:

http://www.programa-me.com/2017/reg/valencia/

http://torrent.programa-me.com/working/public/

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 780 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer