Science week in Cosenza

Conxa Martínez Llovera i Mª Angeles Ruiz / 13 de març de 2017

Sis alumnes de 1r de Batxillerat científic i dues professores viatgen a Cosenza- Itàlia convidats a una setmana de Ciència i Tecnologia on exposaran el seu treball d’investigació “Hydrogen: the fuel of the present” .

Durant la setmana del 20 al 24 de març de 2017 es desenvoluparà al Liceo Estatale “Lucrezia Della Valle” de Cosenza una trobada d’escoles, instituts i universitats europeus per posar en comú treballs de recerca científics-tecnològics, utilitzant com a llengua de comunicació l’anglés, mitjançant l’exposició de treballs, seminaris i conferències, dins dels projectes Europeus de col·laboració.

cosenza 1

El treball d’investigació “Hydrogen: the fuel of the present” l’han realitzat tots els alumnes de Física i Química de 1r de batxillerat coordinats per la professora Conxa Martínez Llovera, però seran els sis alumnes que viatgen a Cosenza els que faran l’exposició i divulgació a Itàlia, estos són: Helena Sarrià Córdoba, Alicia Palomares Juan, Enrique Ballester Martínez, Raúl Cano García, Iván Gonzálvez Tamarit i Kevin Tarazona Borgoñoz.

No van a Itàlia, però han realitzat també el treball, els alumnes: Daniel Cebrián Chisbert, César Ismael Frutos Sánchez, José Manuel Paredes Cañadas, Jesús Navarrete Jaquotot i Miryam Forjado Arribas.

Viatjaran amb ells la professora coordinadora del projecte d’investigació Conxa Martínez Llovera i, com a professora de suport, Mª Ángeles Ruiz, professora de Biologia i Geologia.

Els alumnes realitzaran l’intercanvi d’experiències, assistiran a conferències programades durant tota la setmana i per les vesprades podran visitar els llocs emblemàtics de Cosenza. Seran allotjats en famílies col·laboradores del Liceo i gaudiran d’una experiència molt enriquidora tant personal com acadèmicament.

El dia 19 de març eixirem cap a Lamezia via Milan, per arribar a Cosenza la nit de Sant Josep i així poder assistir, puntuals el dia 20, a esta experiència científica Europea.

Ja us contarem cóm hem quedat…

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1531 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer