Taller de poesia sobre Miguel Hernández

PMAR / Glòria Llàcer / 14 de març de 2017IMG_2614

El grup PMAR realitzà un Taller de poesia  els dies 6 i 7 de març  sobre Miguel Hernández a proposta de l’ajuntament de Paiporta. Enric Campos ens presentà a Vicent Camps, actor de reconegut prestigi que conduiria aquest taller.

Dilluns 6 i dimarts 7 de març l’alumnat del grup PMAR realitzà un Taller de poesia  sobre Miguel Hernández a proposta de l’ajuntament de Paiporta. A les huit del matí en punt Enric Campos ens presentà a Vicent Camps, actor de reconegut prestigi que conduiria aquest taller.

En aquest taller vam gaudir no sols de poemes sinó també d’un conte del poeta que escriví quan estava en la presó per al seu fill. Farem una ressenya d’aquesta activitat resumint en poques línies les impressions de l’alumnat assistent “ens ha semblat molt interessant perquè no sols ens ha explicat la vida d’aquest poeta de la generació del 27 també perquè hem aprés a llegir poemes amb entonació i sentiment” i subratllant que “ens ho hem passat molt bé, és una experiència perfecta tant si t’agrada o no la poesia”. Un altre aspecte valorat molt positivament ha sigut el fet  de “poder participar en la lectura de poemes”. I han reconegut sentir-se impressionats en escoltar la lectura de Vicent Camps dels poemes amb aquestes paraules que no poden ser més sinceres “quina veu i les ganes que li posa!”.

Doncs sí, en un moment en el que pensem que tot, i sobretot l’ensenyament, ha de comptar amb els suports tecnològics més sofisticats i punters apareix Vicent Camps amb un únic suport tecnològic: el faristol i una ferramenta: la veu. Així de senzill. Com senzilla i natural és la manera de relacionar-se amb el seu públic. Un còctel d’experiència –que ja se sap que fa mestres, de vegades- i el poder i l’emoció de la veu.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 779 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer