Visita dels alumnes de 6é del Jaume I al nostre centre

El dia 26 d’abril alumnes del Projecte Pigmalió van rebre els alumnes del col·legi Jaume I en una jornada de portes obertes per acompanyar-los en la seua visita al nostre institut l’IES La Sénia. La visita dels alumnes de sisé del CEIP Jaume I s’insereix dins del “Pla de Transició” que té com a objectiu facilitar la continuïtat i l’adaptació en el trànsit de primària a secundària.

La visita dels alumnes de sisé del CEIP Jaume I s’insereix dins del “Pla de Transició” que té com a objectiu facilitar la continuïtat i l’adaptació en el trànsit de primària a secundària.

arribada

El dia 26 d’abril alumnes del Projecte Pigmalió van rebre els alumnes del col·legi Jaume I en una jornada de portes obertes per acompanyar-los en la seua visita al nostre institut l’IES La Sénia. L’itinerari pel centre va començar a la biblioteca amb la presentació del director Vicent Tatay.  Després van dividir els alumnes de primària en dos grups i a cadascun se li va assignar sis alumnes acompanyants que els van fer de guia explicant-los i mostrant-los les diferents aules i espais de l’institut.

Entre les activitats que es van preparar s’han de destacar el taller de biologia on es va fer una cromatografia en paper, en la visita a l’aula de tecnologia van poder veure tots els projectes de robòtica, en l’aula d’educació física van poder veure les instal·lacions esportives i van rebre una explicació sobre el tipus d’activats que es realitzaran els pròxims cursos, en l’aula de plàstica van veure els projectes d’animació que realitzen en aquests moments els alumnes de 3r d’ESO, en l’aula de música un grup va veure un vídeo i l’altre va escoltar la cançó del grup PROESO.  Una vegada finalitzada la visita acudirem a la biblioteca del centre per explicar-les com seria la convivència i les normes en el centre on estudiaran el pròxim curs.

Cal subratllar que l’actitud de l’alumnat visitant ha sigut molt correcta i s’han mostrat atents i molt interessats en tot moment a les explicacions en les diferents aules per on van passar.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 1563 - Today Page Visits: 1