Benvinguda de les famílies del Jaume I i de l’Horta.

Pilar Pérez Esteve / 4 de maig de 2017

El director va rebre a les famílies i els va explicar l’oferta reglada de l’institut. Va insistir en la necessitat de col·laboració estreta i els va animar a participar en totes les activitats de l’institut i en la importància de donar suport a la tasca educativa del centre.

Ahir a les 19h van estar a l’institut les famílies dels xiquets i xiquetes que l’any que ve començaran primer de Secundària.

La biblioteca de l’institut es va omplir i molta gent va haver de quedar de peu. El director va rebre a les famílies i els va e5_BenvingudaFamiliesColes diegoxplicar l’oferta reglada de l’institut, especialment el Grup Flexible de 1r de l’ESO perquè és el que pot afectar els seus fills. Així mateix, va repassar tots els Programes extra curriculars que portem endavant (Teatre en anglès; Cor; Programa Avança en castellà, valencià i matemàtiques; Revista La Sénia Digital, Activitats esportives a la tarda, Programes Europeus, etc.). Va insistir en la necessitat de col·laboració estreta i els va animar a participar en totes les activitats de l’institut i en la importància de donar suport a la tasca educativa del centre. I els va animar a entrar en La Sénia Digital per conèixer puntualment totes les activitats que l’institut desenvolupa.

Tot seguit, van parlar la cap d’estudis i l’orientadora per presentar el Projecte Pigmalió i donar la paraula a una representació dels nostres pigmalions (Alejandra Crujera, Carmen Ivars, Cristian Jiménez y Diego Liso) van explicar el Programa de tutoria entre iguals que portem endavant a l’institut i del que podran formar part.

Els pares van aplaudir molt la intervenció dels pigmalions. En acabar vam fer una visita guiada a l’institut.

La participació de les famílies en l’educació dels seus fills és essencial. Ahir la convocatòria va ser un èxit. No hi cabia ni una agulla a la biblioteca. Així que tot fa presagiar que tindrem un bon curs gràcies a la col·laboració de tots, famílies, alumnat i professorat.

Gràcies a tots per la massiva assistència.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 868 - Today Page Visits: 1