Visita l’aula de l’energia i el parc eòlic d’Higueruela, a Albacete.

Mònica Camiña /23 de maig de 2017

El parc eòlic havia estat el major d’Europa però ara altres fonts d’energia són prioritàries i també cal tenir en compte l’impacte mediambiental.

El passat dijous 18 de maig, els alumnes de 3r d’ESO van visitar l’aula de l’energia i el parc eòlic d’Higueruela, a Albacete.
Aquesta activitat s’emmarca dins del coneixement de les diferents formes d’energia de l’àrea de Tecnologia i pretén, d’altra banda, fomentar el consum energètic responsable i l’actitud crítica envers les diferents formes generació d’energia elèctrica al nostre país.

IMG_4260 dreta
Allí en Higueruela, Irene, la responsable de l’aula, ens va explicar que el parc eòlic comptava amb més de 200 aerogeneradors, que havia estat el major d’Europa, que ara altres fonts d’energia eren prioritàries i també vam parlar sobre el seu impacte mediambiental, abans d’anar a visitar la base d’un dels aerogeneradors: 55 metres de torre pintada de blau naval, que pensaven que minimitzaria l’impacte visual.
Volem agrair que ens acompanyaren en la visita Xelo Garcia i Paqui Garrido, tutora del grup E-33.

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 977 - Today Page Visits: 1