Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària

Vanessa Bertó / Mª Ángeles Ruiz / 1 de juny de 2017

El dimarts 16 de maig a les 19:30 hores i al Palau Reina Sofia de València dos dels nostres alumnes de 1r d’ESO van ser guardonats amb el “Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària del curs 2015/2016” per la seua brillant trajectòria durant la primària, davant l’atenta mirada de les seues famílies.

Jose Garrido (E-12) del CEIP l’Horta i Maria Monasterio (E-14) del CEIP Rosa Serrano, van rebre un diploma de mans del Conseller d’Educació Vicent Marçà on també va intervenir el Director General de Política Lingüística Jaume Fullana que en la seua intervenció va donar les gràcies tant a les famílies com als i les mestres per la seua dedicació.

Des de l’institut volem donar-los l’enhorabona a tots dos pel merescut premi!!!

 

Print Friendly, PDF & Email
Total Page Visits: 969 - Today Page Visits: 1

About the Author

admin
Idea original de Glòria Llàcer